ارزیابی بلاک چین و اهمیت آن در معاملات رمزارزی
 

ارزیابی بلاک چین و اهمیت آن در معاملات رمزارزی

در این مقاله به ارزیابی بلاک چین پرداخته شده است. با استفاده از این شبکه، شما می توانید معاملات خود را در بستری امن و مطمین به انجام برسانید.
پنجشنبه، 31 فروردین 1402 | Article Rating

مقدمه

 

در این مقاله به بررسی و ارزیابی بلاک چین خواهیم پرداخت. بلاک چین نقشی اساسی در معاملات ارز های دیجیتال دارد و در واقع بستر انجام تمامی معاملات رمزارزی می باشد. با استفاده از این شبکه شما قادر خواهید بود تا معاملات خود را در بستری امن و در کوتاه ترین زمان ممکن به انجام برسانید. اگر شما هم در بازار رمزارز ها فعالیت دارید، پیشنهاد می شود تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.


بلاک چین یک شبکه رمزنگاری شده برای انجام معاملات مالی در کوتاه ترین زمان ممکن است.

بلاک چین چیست؟

 

قبل از ارزیابی بلاک چین و بیان کاربرد های آن، بهتر است ابتدا توضیحی در مورد ساختار بلاک چین به شما ارائه دهیم. بلاک چین از مجموعه ای از بلوک ها تشکیل شده است. این بلوک ها توانایی ذخیره داده های معامله رمزارزها را دارند. هر بلوک پس از تکمیل اطلاعات توسط یک زنجیر به بلوک قبل از خود متصل می شود و در نتیجه بلاک چین را تشکیل می دهند.

ارزیابی بلاک چین
اطلاعاتِ مبادلات مالی در بلوک های شبکه بلاک چین ذخیره می گردد.

ارزیابی بلاک چین: نحوه ذخیره اطلاعات 

 

در اولین بخش از ارزیابی بلاک چین، نحوه ذخیره اطلاعات را به شما توضیح خواهیم داد. در این شبکه، نحوه ذخیره اطلاعات با سایر مراکز داده کاملا متفاوت است. بگذارید با یک مثال موضوع را واضح تر به شما توضیح دهیم. اگر شما قصد انتقال ارزهایی مانند دلار یا یورو را داشته باشید، در شبکه های بانکی تمامی اطلاعات ارسال کننده و دریافت کننده ارز ذخیره خواهد شد اما در شبکه بلاک چین، نقل و انتقالات مالی بدین صورت نیست.

 

در بلاک چین تمامی معاملات مالی به صورت کاملا محرمانه انجام می شود. در این شبکه تنها رابط شما با سرمایه خودتان، رمز کیف پول شماست. با استفاده از این رمز قادر خواهید بود تا در ضمن حفظ امنیت، معاملات خود را با سرعتی بالا انجام دهید.

 

علت استفاده از رمزارز برای معاملات در دارک وب نیز همین موضوع است. اشخاص معامله گر در شبکه دارک وب برای حفظ مشخصات خود، تمامی تبادلات مالی را از طریق بلاک چین انجام می دهند.

ارزیابی بلاک چین: علت نیاز به این شبکه برای انجام معاملات

 

بخش دوم در ارزیابی بلاک چین مربوط به علت نیاز به استفاده از این شبکه است. در مجموع سه دلیل اصلی برای استفاده از بلاک چین وجود دارد که به صورت خلاصه در این بخش آنها را بیان خواهیم کرد.

 

1. بالا بردن سرعت پردازش معاملات: ساختار شبکه بلاک چین به گونه ای است که سرعت پردازش معاملات را تا حد قابل توجهی افزایش می دهد. این عامل سبب می شود تا معاملات رمزارزی با سرعتی بسیار بالا و در زمانی کوتاه انجام گردد.

 

2. جلوگیری از کلاهبرداری های اینترنتی: همانگونه که در پاراگراف های قبل نیز بیان کردیم، شبکه بلاک چین به گونه ای طراحی شده است تا در هنگام انجام معاملات، تمامی مشخصات و اطلاعات کاربری شما محفوظ بماند. همین عامل سبب جلوگیری از افشا شدن اطلاعات و حملات سایبری می گردد.

 

3. معامله رمزارز ها در شبکه بلاک چین: هدف از طراحی بلاک چین در هنگام تاسیس، حفظ اطلاعات کاربران بود اما با ظهور رمزارز ها و انجام معاملات آنها در شبکه بلاک چین، استفاده از این شبکه به یکی از نیاز های اصلی معامله گران ارز های دیجیتال تبدیل شد.

ارزیابی بلاک چین
شبکه بلاک چین، بستری مناسب جهت جلوگیری از حملات سایبری و افشای اطلاعات است.

ارزیابی بلاک چین: نحوه عملکرد این شبکه

 

بخش سوم ارزیابی بلاک چین، در مورد نحوه عملکرد این شبکه است. اگر شما قصد انجام معامله ای در شبکه بلاک چین را داشته باشید، این معامله طی چهار مرحله انجام می شود.

 

1. در اولین مرحله هنگامی که شما معامله ای را در بلاک چین شروع می کنید، یک بلوک جدید ساخته و به این شبکه اضافه می شود.

 

2. در مرحله دوم، تراکنش شما باید توسط شبکه بلاک چین  تایید شود. این تایید به صورت نرم افزاری و توسط کامپیوتر های بلاک چین انجام می شود.

 

3. در مرحله سوم، اطلاعات معاملات شما در بلاک ذخیره می گردد. در واقع پس از تایید معامله، امضای دیجیتال شما در بلوک جدید قرار می گیرد.

 

4. در مرحله آخر، بلاک جدید به وسیله ساختاری زنجیر مانند به بلاک های قبلی متصل می گردد. در این بخش، یک کد به نام Hash ایجاد شده و منحصرا متعلق به شما خواهد بود. در واقع شما به واسطهHash  قادر خواهید بود تا در آینده، سرمایه خود را مجدد انتقال دهید.

ارزیابی بلاک چین: انواع مختلف این شبکه 

 

بخش چهارم ارزیابی بلاک چین مربوط به انواع مختلف این شبکه است. در مجموع 4 نوع بلاک چین در جهان وجود دارد که هر کدام را به صورت مختصر توضیح خواهیم داد.

 

1. بلاک چین عمومی: شبکه بلاک چینی که ما از آن برای معامله رمزارز ها استفاده می کنیم، عمومی است. این شبکه به صورت آزاد در دسترس همگان می باشد و افراد می توانند بدون محدودیت به آن متصل شوند.

 

2. بلاک چین خصوصی: این شبکه به صورت خصوصی برای یک شرکت یا کارخانه طراحی می شود. در شبکه بلاک چین خصوصی، سطح دسترسی پرسنل توسط مدیر شرکت تعیین شده و برای اهدافی مانند پرداخت حقوق از آن استفاده می شود.

 

3. بلاک چین کنسرسیوم: این نوع شبکه برای برقراری ارتباط بین دو یا چند شرکت مورد استفاده قرار می گیرد. شبکه بلاک چین کنسرسیوم، یک پلتفرم نیمه خصوصی می باشد که بستری مناسب برای ایجاد فضای مجازی مشترک را ایجاد می نماید.

 

4. شبکه بلاک چین هیبریدی: این شبکه دارای ویژگی های هر دو نوع بلاک چینِ خصوصی و عمومی است. ورود به شبکه بلاک چین هیبریدی برای عموم آزاد نیست اما افراد عادی می توانند با تایید مدیر، در شبکه عضو شوند.

 

سخن پایانی 

 

بلاک چین شبکه ای رمزنگاری شده برای انجام مبادلات مالی در بستری امن است. در این شبکه، معاملات با سرعتی بالا و در زمانی کوتاه انجام می شوند.

 

در این مقاله ما به بررسی و ارزیابی بلاک چین پرداختیم. با استفاده از این شبکه شما قادر خواهید بود تا با حفظ امنیتِ اطلاعات خود، معاملات را فضای مجازی به انجام رسانید.

 

مهندس کمیل شاه شمس

تصاویر
  • ارزیابی بلاک چین و اهمیت آن در معاملات رمزارزی
ثبت امتیاز
نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت برای وب سایت محفوظ می باشد.